Schaakclub J.S.V. SISSA
http://www.jsvsissa.nl

 

Schaakclub J.S.V. SISSA

Iedereen is welkom!

De gezelligste schaakclub van Groningen

We zijn een schaakclub voor studenten en iedereen die van een sfeervolle omgeving houdt tijdens het schaken. Elke maandag is de interne clubavond en  wordt er vanaf 20.15 uur in proeflokaal Hooghoudt geschaakt met muziek en gesprekken op de achtergrond. Daarnaast wordt er regelmatig een partijdemonstratie/training gegeven om 19.30 uur.

Als direct een lange schaakpartij wil meespelen, meld je dan tot 20.00 uur bij de competitieleider.

De laatste maandag van de maand is er snelschaken met partijtjes van 5 minuten.

 

In het Denksportcentrum (DSCG) worden onze externe thuiswedstrijden gespeeld (daar is het wel stil); zaterdagmiddag 13:00 uur de KNSB teams en vrijdagavond 20:00 de NOSBO teams. Uitwedstrijden worden bij de KNSB op zaterdag 13:00 uur gespeeld, bij de NOSBO kan dat elke doordeweekse avond zijn.

In 2014 maakte SISSA haar debuut in de meesterklasse, de hoogste schaakdivisie van Nederland. Dit is mede mogelijk gemaakt door Hotels.nl, onze sponsor sinds 2010. We zijn nu een van de grootste schaakverenigingen in het Noorden en we hebben zelfs een damesteam. Daarnaast worden er elk jaar weer viertallen gevormd voor de viertallencompetitie van de NOSBO. Voor ieder niveau is er dus wel een geschikt team.